Nevoia de informare... nu imi da pace!

Nevoia de informare... nu imi da pace!

Bun venit!

Cu siguranta, fiecare dintre noi isi doreste sa traiasca intr-o tara frumoasa, ingrijita, civilizata; o tara care sa fie remarcata pe intregul mapamond.
Pentru aceasta, suntem datori de a ne informa, de a participa si de a ne implica in actiunile care ar face ca acest vis al nostru sa se realizeze.

joi, 15 mai 2008

Ia neicuta de la mine, ca arata mult mai bine!...



Cind mergem la piata sa facem diverse cumparaturi, observam ca la o taraba, kg. de rosii este 5,5 lei iar la alta taraba 6 lei.Desigur, impulsul te impinge sa te duci acolo unde este mai ieftin(doar doresti sa economisesti si tu ceva bani!).Apropiindu-te de taraba mai intii le privesti, apoi le pipai si intr-un final te decizi sa le examinezi si pe acelea care sunt cu 0.5 lei mai scumpe.
"Mda, sunt mai scumpe, dar parca si mai coapte fata de celelelalte", iti spui .Si uite asa te trezesti ca tot de unde-i scump, d-acolo cumperi!
Ajuns acasa, scoti rosiile din punga sa le pui acolo unde le sta lor mai bine, dar...ce sa vezi?!Rosiile nu sunt asa coapte pe cit pareau acolo, in piata.
"Ptiuuu...,cred ca lumina aceea obscura din interiorul pietei m-a pacalit".
Cu rosiile inapoi, nu te mai poti duce!
Te resemnezi.Te-ai pacalit si asta e!
Le pui si tu la geam, ca s-or coace ele daca soarele o vrea sa apara!

Nu intimplator am inceput cu aceasta povestioara!
Cam asa stau treburile si in campania electorala a unor partide.
Ei bine, in cazul partidelor, pentru ca marfa lor sa fie cea aleasa, acestea s-au gindit sa le faca si putina publicitate. Cum? Pai...organizind spectacole electorale.
Asa ca...luni 12.05.2008 , intreg staff-ul PNL in frunte cu Premierul Tariceanu si-au dat intinlire in Piata Revolutiei cu unii dintre cei mai buni artisti: Loredana,Voltaj, Holograf, Directia 5, etc , unde desigur ca au fost invitati, gratis, toti simpatizantii PNL.
Si... asa le venii ideea si celor de la PSD, sa organizeze un astfel concert. Dar, nu cu oricine!Nu.
S-au gindit ei ce s-au gindit si au ajuns la concluzia ca Toto Cotogno este cel mai potrivit ( ca doar marea parte a simpatizantilor PSD sunt pensionarii!).
Asadar, reprezentantii formatiunii conduse de Mircea Geoana se afla deja in negocieri cu manajementul lui Toto Cotogno chiar daca onorariul artistului depaseste suma de 50.000 E.
Pai ce ei sunt mai prejos?!...

Sfat: "Aveti grija pe cine ve-ti alege, lumina reflectoarelor ar putea sa va pacaleasca!

Niciun comentariu: